pelmel 7 #1 Публикувано 22 Май, 2013 (Редактирано) Здравейте колегиот 1 седмица забелязвам, че стрелката на температурата започна да седи по надолу от колкото като беше по студено(през зимата).Логочно е лятото по висока температура да държи а при мен стана обратното като се стопли стрелката падна малко надолу с 2-3 деления.Антифриза не го бута перката се включва и работи само стрелката седи по надолу отпреди.Колата я имам от 1 година не ми е бутала антифриз само преди зимата излях казанчето и му сложих антифрис 50\50 с вода и не ми го е пипала.My linkето и снимка нарисувал съм на кое деление е стояла преди промяната Редактирано 22 Май, 2013 от pelmel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1008 #2 Отговорено 22 Май, 2013 (Редактирано) Термостат според мен.Сигурно стои там когато се движиш.Като спреш на 1 място си застава там където е по принцип. Редактирано 22 Май, 2013 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pelmel 7 #3 Отговорено 22 Май, 2013 Термостат според мен.Сигурно стои там когато се движиш.Като спреш на 1 място си застава там където е по принцип.искаш да кажеш, че просто термостата е здал багажа и отваря по рано? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1008 #4 Отговорено 22 Май, 2013 При мен лятото беше по подобен начин но зимата докато се усетя , че е той измръзнах Нека и други колеги да споделят мнение но според мен виновен е термостата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове