CLERO 8 #1 Публикувано 20 Май, 2013 Пичове я кажете сега имам Сивик с 240мм дискове и малки апарати ще станат ли спирачките от Кончерто?То е с 262мм дискове има и големите апарати помпа и серво но гледам,че има разлика в дисковете от Б16 и да не правя опражнения за мялумни разглоби зглоби.Пък и нз кви шенкели да взема защото от Кочерто не стават те са с един носач Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 20 Май, 2013 взимаш от англичанака на 262мм. и не се занимаваш с глупости .Защото на тея твоите 240 шенкели нестава нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #3 Отговорено 20 Май, 2013 Не аз имам вс.части от кончертото идеята е дали мога да ги сложа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #4 Отговорено 20 Май, 2013 Ровнах се в нета и видях,че разликата в дисковете е 2.4мм вьв височината.Сега остава въпроса дали има разлика в апаратите защото мога да сложа само големите апарати,помпа и серво без големите дискове както направи един приятел на Д13 и има разлика определено но като гледам без разглабяне и пробване няма да стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 20 Май, 2013 Френд нали за тва ти пиша кончертото е да на 262 ма наи много дискове и апарати за които даже не съм и сугурен и пак стигаме до шенкели и кво правим планки да изнесем апаратите .Щот шенкелите нестават . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове