Jump to content
binzina_skapp

моля за мнение относно този сивик!

Recommended Posts

Здравейте,искам мнение относно тази кола,струва ли си,мой колега я е харесал и е решил да я гледа скоро.Благодаря ви.Ето и линк- http://www.cars.bg/c157093

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е на колега от форума и се продава в съответния раздел.Имам поглед върху нея и съм я карал.Държа да кажа че нямам страна,просто искам да помогна да си прецени момчето.Бях се навил да вземам втора Хонда и затова я оглеждах.Има външни забележки-основно по броните и боята,май единия калник беше натиснат,леко избиваща ръжда по калниците-като доста от Хондите на тези години,но си е проблем.Дребни забележки по интериора. Двигателя е доста пъргав и според мен добре работи,пробвах я на газ и бензин.По окачването не тропаше нещо което да ми направи впечатление,може би задницата сякаш удряше по твърдо.Не малко средства са инвестирани в нея като ремонти и подобрения,те са описани. Като цяло не е зле колата,зависи какво иска от тази кола.Тъй като не съм светило в техниката това мога да кажа.Вярвам че няма да е проблем и да се прегледа в сервиз по желание на купувача.Въпрос на преценка и като седне да усети ,че това е неговата кола!Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря ти колега,че отговори,вече си мислех че никой няма да пише.Колегата така или иначе се е навил да я гледа поне да има малко информация,колата не се търси толкова за вървеж от негова страна,колкото за външния вид,икономията и подобренията по нея,дано да не одари на камък защото от година му надувам главата за надеждността на хондите.Благодаря.Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Откъм външен вид има какво да се желае,откъм вървене-едва ли ще се е качвал на друга кола с такава кубатура която да го залепя:rolleyes:/>.Икономия също вярвам че ще има с ГИ.Подобрения има ,остава да са направени качествено.Абе заслужава си да се види и да си прецени!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ем да заради инжекционна колегата се надява да е икономична,а търсих тази кола в форума ама немога да я открия къде е обявена за продажба.Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...