Nikolay.G 0 #1 Публикувано 20 Май, 2013 Здравейте колеги ,миналата седмица ми се случи лек инцидент на пътя заради спирачките . Просто отказаха да спрът. Абс -само се чуваше как удря и колата не успя да намали от 40 км/ч на 2-ра за има няма 6-7 метра. Затова веднага и на въпросите ми :Могат ли предните спирачни апарати да се сложат на задните шенкели ? И ако да къде могат да го направят ако има нужда от планки.Какви накладки да използвам , защото в момента съм с ЕБС ултимакс на 1500 км и колата ми не спира за разлика от старите ми ,които бяха изпепелени.П.с Прелюда е бб6 мисля че е с най-малките апарати отпред на 262мм . Благодаря ви много за помощта предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1006 #2 Отговорено 21 Май, 2013 А проверил си ли всичко необходимо по спирачната система за да сменяш апарати.Как са ти дисковете , сменял ли си спирачната течност , задържат ли ти апаратите , с какви дискове караш , обръщал ли си внимание на задните спирачки като цяло ? Все въпроси на които не си написал нищо.Прелюда с мотор Ф20А4 ( 1992-2001 ) и по-малките спирачни апарати спира чудесно ( мое мнение ) ако всичко му е наред по спирачната система. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #3 Отговорено 21 Май, 2013 Накладките са скапани!В тая връзка Текстар са в пъти по-добри от ТРВ със сигурност! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay.G 0 #4 Отговорено 21 Май, 2013 Ами значи при смяната на накладките ми провериха и челюстите на задните ,на предните спирачки връщат всичко е наред . Дисковете са дебели около 7мм оригинални са и предните и задните , има спирачна течност до линията на мах -а , само другото което току- що се сещам е ,че системата не е обезвъздушавана поне откакто аз съм я купил и никаква друга идея за причина всичко е прегледано и освен накладките друго не е пипано по системата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове