kvd74 646 #1 Публикувано 17 Май, 2013 Привет,днес си купих плата за претапициране на тавана,но искам,ако може и е удачно,да залепя и някаква изолация на ламарината отдолу.Слагал ли е някой и как се казва изолацията?Една такава с алум.фолио от едната страна,от другата не знам какво е,примерно.Виждал съм теми с подобно изолиране на други части от купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #2 Отговорено 17 Май, 2013 (Редактирано) Колеги слагат битумна лента, може да се намери в строителните магазини. Имаше и тема в избрано от технически, един колега след битума сложи и вата и беше писал че има доста голяма разлика. Потърси темата, според мен е доста полезна.Лентата се казва също флашбанд Редактирано 17 Май, 2013 от enchev87 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #3 Отговорено 18 Май, 2013 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=48660това е темата за изолация 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове