bullkiller 51 #1 Публикувано 16 Май, 2013 Автомобилът е Civic sedan, EK 4, 1.6 Vti с оригинален размер на гумите 195/55/15. Ще му станат ли джанти със следните данни: 6,5х15, 4х100 и офсет: 30!!!/> Въпросът ми е основно за "Офсет-а", другите параметри са ясни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
freesoul 125 #2 Отговорено 16 Май, 2013 (Редактирано) Естествено, че ще му станат, макар и да не съм специалист.Проблем може да е централния отвор ако са от друга марка.На твоята Хонда е 56.1Офсета си е нормален, стандартен, така че не виждам какъв проблем може да имаш. Редактирано 16 Май, 2013 от freesoul Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bullkiller 51 #3 Отговорено 17 Май, 2013 Някой специалист?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 17 Май, 2013 Дефинирай Ще му станат лиНапиши колата смъквана ли е, не е ли. Смяташ ли да возиш родата в колата и тн Риска да опират е минимален. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bullkiller 51 #5 Отговорено 17 Май, 2013 Да, въпросът ми може би не беше зададен точно. Заради офсет 30, джантата ще излезе малко навън, а някъде в нета четох, че в завои и неравности колата няма да се държи стабилно. За ставане/монтиране ще станат, но в поведението на колата по време на пътуване и с по-голяма скорост не съм сигурен... Колата е сток - не е смъквана, няма модификации, ползва се за семейна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 17 Май, 2013 За стабилност според мен няма нужда да се притесняваш. Единственото ти опасение може да е, евентуално, че може при много натоварен автомобил в завой да ти опре в калника (но чак толкова не ми се вярва). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bullkiller 51 #7 Отговорено 17 Май, 2013 Благодаря за отговорите. А относно натовареността - жена ми, независимо от това дали отиваме някъде за 1 или 10 дни, приготвя задължително между 3 и 5 куфара само дрехи, другите неща са отделно, така че .....не знам.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tzetzotz 70 #8 Отговорено 18 Май, 2013 7J/195/55/15 ET 27 , EG 8, не опираха. Отзад минах на 195/60 и при натоварена задница, при завои леко опира . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bullkiller 51 #9 Отговорено 18 Май, 2013 Вчера реших "проблема" като минах на 7J/16, 4х100 и ЕТ 37. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове