sinluv 24 #1 Публикувано 15 Май, 2013 (Редактирано) Ето и мойта 2005 acura tsx к24а2. 92х мили автоматик със леки модификацй. Ето как иэглежда сток UR Pulleys CP 12.5:1 бутало Oracle Angel Eyes halo kit реэултат = анджъл айс free image hosting Tien CST photo sharing отворен до 70mm RRC манифолд разпределителен вал Brian Crower Stage 2 45* RSX VTC реших да я обуя, гуми; фалкон 225/45ZR18Y 18 инчови TSW NURBURGRING реших да ги боядиса същият цвят каквато е и колата 19mm Neuspeed Rear sway bar ' ZDX Throttle Body ACL Bearings BC Valvetrain Upgrade Supertech Valve Guides spec-d yellow fog lights Редактирано 15 Май, 2013 от sinluv 11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sinluv 24 #2 Отговорено 15 Май, 2013 Supertech клапанa. image hosting 8 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #3 Отговорено 15 Май, 2013 Браво,много яка кола.Колко коня стана след модификацийте? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #4 Отговорено 15 Май, 2013 (Редактирано) Защо си махнал калобраните и продаваш ли ги? Доколкото съм виждал, на ТСХ са си боядисани в цвета на колата?Иначе, щом си отварял фаровете за ейнджъл айс-а е можело да сложиш бели капачета на мигачите от след фейслифта. На мен поне, на моята оранжевите са ми като трън в очите.Нищо не си споменал и за предната маска Иначе - хубава бричка си имаш! Редактирано 15 Май, 2013 от Zlatozator Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.pavlovq 80 #5 Отговорено 15 Май, 2013 <h3 style="margin: 0px; padding: 8px;"></h3>Zlatozator, човека живее в САЩ, от тая гледна точка доставката на тея калобрани, може да надвиши цената, за която евентуално, човека би ти ги продал.(само отбелязвам) Хубава кола, добре изглежда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sinluv 24 #6 Отговорено 18 Май, 2013 (Редактирано) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=9hpffnKg6Bkколата е около 250-60 whp и 220 торк, смятах да и сложа един супер чарджьр но със висока компресия няма да стане, ето другите коли в гаража,на пистата 1/4 мила all motor 12,5с, турбото се откачи и не хвана тракция. мотора е B18C1. Редактирано 18 Май, 2013 от sinluv 7 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BHTeam 43 #7 Отговорено 24 Юни, 2013 Супер ти се е получила колата колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #8 Отговорено 30 Август, 2013 Ако съм бизнесмен ще си направя гараж с хонда и акура от 1 до последната генерация докато живея...Много ми харесва проекта ти с акурата колега само напред,а и на сички съфорумци който проектират колиците поздрав 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове