Izverg 458 #1 Публикувано 13 Май, 2013 Колеги, вчера реших да понастъпя сивик 5-та купе което притежавам от скоро и забелязах, едно забавяне на колата на първа скорост при 4000 или 5000 оборота, след което чека светва... Забелязах, че когато дам газта до долу го прави този номер и не за първи път. Някой има ли си на представа от какво може да е? Мисля тия дни да видя компютъра каква грешка дава, но не мога да намеря за д15б7 кодовете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #2 Отговорено 13 Май, 2013 http://www.fastjapcars.com/mod-subjects-printpage-pageid-1-scope-all.htm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #3 Отговорено 13 Май, 2013 Аз съм със pm7 компютър и нямам индикатор/лампичка която да ми свети. Как тогава мога да разбера от къде е проблема? Как да изтрия грешките, и да пробвам отново с натискане на газта да видя дали ще се оправи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #4 Отговорено 13 Май, 2013 На самия компютър трябва да имаш едно кръгло прозорче под което се намира диода ,окъсяваш буксата и четеш грешката.Според мен най вероятно ТПС. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #5 Отговорено 14 Май, 2013 Извинявам се за объркването, компютъра ми е P06 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове