kitty 177 #1 Публикувано 11 Май, 2013 (Редактирано) Смених окачването със спортно и се оказа че колата има лек наклон на ляво (отпред и отзад) около 5-7 мм. Мисля че го имаше още като я взех но с времето (а и колата беше доста висока) не съм се вглеждал но личеше и тогава и сега на око но, сега ми се струва повечко. Огледах тампоните по носачите да не би някои да е позаминал но, всички са здрави. Колата е 6 хеч японка. Ако на някои му се е случвал и има идея от къде идва проблема да пише. Аз лично мисля да покарам малко и ако се наложи да разменя леви с десни, пък да видим дали ще има промяна Редактирано 11 Май, 2013 от Bubchuuu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #2 Отговорено 11 Май, 2013 удар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitty 177 #3 Отговорено 12 Май, 2013 Няма, тази кола съм я разглобявал цялата и просто се вижда че няма никаква намеса от вътре, нито по панели, нито пода, нито ботушите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #4 Отговорено 12 Май, 2013 Аз Имах същия проблем при мен се оправи със смяна на гумения тампон който е на "шапката" на пружината и амортисьора.Просто беше прекалено сплескан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #5 Отговорено 12 Май, 2013 при мен се оправи със смяна на пружини .. обясниха ми че просто защото съм в 90 % от времето сам в колата и тежа от нея страна пружините се ( уморявали ) мислех че ме мятат но като ги смених се оказа че са прави явно ПС: по някога когато я спра на някакъв много малък наклон пак ми се струва че ляга на една страна но когато бръкна с пръст м/у калника и гумата разстоянието е същото ( поне на пръсти ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitty 177 #6 Отговорено 15 Май, 2013 Размених леви с десни и маи се оправи. Благодаря за отговорите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове