Jump to content
kitty

Наклон на ляво

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Смених окачването със спортно и се оказа че колата има лек наклон на ляво (отпред и отзад) около 5-7 мм. Мисля че го имаше още като я взех но с времето (а и колата беше доста висока) не съм се вглеждал но личеше и тогава и сега на око но, сега ми се струва повечко. Огледах тампоните по носачите да не би някои да е позаминал но, всички са здрави. Колата е 6 хеч японка. Ако на някои му се е случвал и има идея от къде идва проблема да пише. Аз лично мисля да покарам малко и ако се наложи да разменя леви с десни, пък да видим дали ще има промяна

Редактирано от Bubchuuu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

удар :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма, тази кола съм я разглобявал цялата и просто се вижда че няма никаква намеса от вътре, нито по панели, нито пода, нито ботушите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз Имах същия проблем при мен се оправи със смяна на гумения тампон който е на "шапката" на пружината и амортисьора.Просто беше прекалено сплескан.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен се оправи със смяна на пружини .. обясниха ми че просто защото съм в 90 % от времето сам в колата и тежа от нея страна пружините се ( уморявали ) мислех че ме мятат но като ги смених се оказа че са прави явно :/ ПС: по някога когато я спра на някакъв много малък наклон пак ми се струва че ляга на една страна но когато бръкна с пръст м/у калника и гумата разстоянието е същото ( поне на пръсти )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Размених леви с десни и маи се оправи. Благодаря за отговорите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...