kazadores 59 #1 Публикувано 9 Май, 2013 (Редактирано) Здравейте колеги,сдобих се с помпа 15/16-ти от 5-та ген ВТЙ.Както е ясно,единият от щуцерите е по-дебел и се налага преправяне на тръбичките.Въпросът ми е ако някой вече е правил такава конверсия,нека споредели мнение с какво и къде е огънал тръбичките и как са разширени в краищата,за да може да не излиза щуцера.Чудя се дали да използвам тръбичка от друга кола,да си преправя моята или направо да си огъна някъде нова тръбичка.Всякакви съвети са ми от полза.Самата помпа е с доста по-дебело серво и се изнася по-напред.Налага се огъване и на тръбичката,която пасва (с малкия щуцер) Благодаря предварително. Колата е 5-та ген купе с помпа 7/8, с 262мм спирачки отпред. Редактирано 9 Май, 2013 от kazadores Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 9 Май, 2013 Аз заложих на нова тръбичка,от разпределителя към помпата.Там откъдето я взех ми я направиха със съответните щуцери(10 към разпределителя и 12 към помпата,размерите са по спомен). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове