Jump to content
ARMAVEL

Поджодящ размер на джанти за сивик ЕК

Recommended Posts

Здравейте,колеги.Предстои ми закупуването на джанти.Спрял съм се на OZ crono 15" 7j et37.Ще ги карам с гуми 195/50/15.Ще имам ли проблеми с търкания,опирания и т.н.Колата е с окачване от ВТИ и спортни пружини.Прилагам снимка да придобиете представа за височината: post-16060-0-01991300-1367771543.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да имаш проблеми, взимай ги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за бързия отговор :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както е казал Колегата по-горе никакви проблеми взимай и се радвай.И колицата наистина си я бива няколко пъти се засичаме с теб Колега и смигаме трябва да се запознаем другия път.Поздрави :)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нов въпрос :lol: Понеже варианта за Оз-та отпада се спрях на ОЕМ джантите от Мр2 2002.Работата е там че 2-те са 6.5J а другите 6J,15ки et45.Ще има ли проблем при сивика?Предполагам по-добре ще е отпред да са тези 6.5.Също така с какви гуми ще е добре да ги карам.Имам едни 195/50,но ме посъветваха най-малко на 55 да ги карам с цел да ги съхраня.Какво ще кажете вие? Благодарско :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по добре 6.5 от зад понеже са по широчки :) аз съм с 7.5 16-ки с гуми отзад 205/45 а отпред 195/45 и нямам никакви проблеми и ми е с около 40 50мм по ниска колата... оригиналния размер за 15ки е 195/55 но са по скъпи и редки и за това всички предпочитат да си купуват 195/50, но също няма да имаш никакви проблеми :) само това ет45 не знам как ще стоят... най - добре до колкото знам е от ет30 до ет40 :) надявам се съм ти помогнал по някакъв начин:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много,за жалост се оказа,че няма да са те...Все пак мерси за информативния отговор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...