Rado_sr 0 #1 Публикувано 2 Май, 2013 Имам въпрос!Понеже си направих спрей за колата.Да покрия надрасканото по нея,А на места кита е бял.Чак до него съм заглаждал,и сега трудно поркива едва на 5 тия път.Дали мога да сложа за 1-2 слой нормален спрей да покрие белия кит.И после да си нанеса моя си цвят.Да не падне или се обели после това ме интересува.Все пак го карам по черно немисе дават 1000лв да го пребоядисвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #2 Отговорено 2 Май, 2013 Имам въпрос!Понеже си направих спрей за колата.Да покрия надрасканото по нея,А на места кита е бял.Чак до него съм заглаждал,и сега трудно поркива едва на 5 тия път.Дали мога да сложа за 1-2 слой нормален спрей да покрие белия кит.И после да си нанеса моя си цвят.Да не падне или се обели после това ме интересува.Все пак го карам по черно немисе дават 1000лв да го пребоядисвам.колега а шприц кит слагаш ли преди да пръскаш със спрея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rado_sr 0 #3 Отговорено 3 Май, 2013 на места слагам шприц кит.Ама там където не е нужно се вижда основната боя на колата и тя е бяла.И където съм свалил да нея покрива трудно.Явно ще си правя 2-ри спрей.Иначе става добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #4 Отговорено 3 Май, 2013 Извинявай колега,че пиша в твоята тема! Интересува ме тоя шприц кит как се нанася,защото ми казаха ,че имало и такъв който е на шпрей?:blink:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mohican 12 #5 Отговорено 4 Май, 2013 Аз на моето харви му бях лепил едно тиксо покрай предния джам, че имаше теч. После при махането обаче не съобразих и взех да разлепям без да го обухам със сешуар, което доведе до отлепяне на боята на места. Е прекратих процедурата, ама малко късно Та бях намислил да го зачистя и мина с черен спрей. Обаче реших да се посъветвам с един бояджия дето идва при нас, та той ми каза, че без основа ще се олюпи боята. В крайна сметка я закарах да пръснат олюпените места. Но това при мен такива места бяха широки колкото палец на ръката. За драскотини .... ами ако не са много широки, пробвай със спрея. Може и да се получи трайно, но има вероятност да не е много трайно. Така или иначе си взел спрей . Пък по-натам като нещата ги докараш до по-сериозна работа, може да я боядисаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rado_sr 0 #6 Отговорено 11 Май, 2013 Извинявай колега,че пиша в твоята тема! Интересува ме тоя шприц кит как се нанася,защото ми казаха ,че имало и такъв който е на шпрей?/> да има и на спрей струва 10лв.Аз и такъв спрей си взех,за местата където съм смъкнал до метал.Пръскаш после пак с водната шкурка,съвсем малко.после боядисваш.И накрая с лака минаваш и готово.става като нова.Шприц кита е основа преди боята взех си от там дето правят боята на спрей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове