Moonchild 18 #1 Публикувано 1 Май, 2013 Здравейте, колеги. Помагайте pls!Civic-a ми прегряваше. Закарах го в м комплект (никога повече тази грешка!!!), където го държаха 4 дни с първоначална диагноза термостат. Смениха го, не се оправи, после решиха, че е гаррнитура на глава. На 4тия ден ми казаха, че не е и са ми продухали охладителната система инещата са ок. Та, тръгнах към Варна, а на 100тния км. Хондьо прегря. Как съм се домъкнал, не ме питайте: ( но тук ми диагностицираха все пак - гарнитура на глава.Помагайте с майстор във Варна, който може да извърши тоя ремонт по празниците, че положението е страшно: ( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 1 Май, 2013 (Редактирано) http://forums.hondab...?showtopic=9111Дидо от Варна.Там е истината,не знам само как му е работното време по празниците.За координати виж горната тема. Успех с ремонта! Редактирано 1 Май, 2013 от civic 1.6 aerodeck Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове