topway 0 #1 Публикувано 28 Април, 2013 Здрасти на най-пеканите и умните пичове !!! От скоро се въртя във форума и чета какви ли не интересни неща(личи си че тука има пУтенциал).Повода да съм тук е че скоро си купих хондичка 1.5 VTEC 96г (жаба) 114кс. Дезертирах ...така да се каже от форд (старата машина беше такава) . Наумил съм да подсиля леко (като за начало) жабата....чета за разни колектори (4-2-1), дросели и т.н. Ще се радвам ако дадете воля на въображението си и споделите по-подробно как,откъде,какво,кога и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 28 Април, 2013 Скоростна кутия , 4-2-1 спортен и генерация дуго не ти трябва 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 28 Април, 2013 Фена е прав. Всичко по-нагоре от това е неоправдана инвестиция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #4 Отговорено 28 Април, 2013 Отговорите на всичките ти въпроси, тук - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=75497&st=0&p=1057289269&fromsearch=1entry1057289269 ;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topway 0 #5 Отговорено 28 Април, 2013 Добре ...това го разбрах.-приблизително колко струва кутията и по-изгодно ли да взимам нея? Четох че могат да се вземат колелетa от кутия на CRX ?!-колектора каква пачка е ?! след 20 минутно ровене в нета ...не успях да намеря такова животно за продан.Генерацията е лесна ...мисля да е фи50 ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 28 Април, 2013 Ти хубаво си чел за колелетата ма нестава взимам и готова щот са различни ,а можеш да ползваш само 3 и 4та то па и дуго ти не трябва .Колектор е около 220 кинта НЮ ,кюнцита на 50 са и почти идеално .От мен да мине 54 .http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=84976&pid=1057346250&st=0entry1057346250 Те тука мо си четеш и следиш за кутийте . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
linejka 9 #7 Отговорено 28 Април, 2013 (Редактирано) ebay колекторите са около 200лв или малко над 200 зависи ти ли ще си го поръчваш (съответно колко е доставката) или ще си вземеш тук от БГ има и нещо друго + тези неща които са ти написали колегите, което може да направиш да си изолираш ЕГР-а има теми и писано доста ;)/> Редактирано 28 Април, 2013 от linejka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topway 0 #8 Отговорено 29 Април, 2013 благодаря на всички за информацията ...много бих искал да тургам снимки у темата по прогреса, ама най-вероятно ще се провлачат нещата ....Ако искате заключвайте я ...ако ли не , ще добавям новости подробно документирани от аматьорския тунинг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове