JDMPower 33 #1 Публикувано 27 Април, 2013 (Редактирано) Колеги някой знае ли кафявия кабел за какво е точно? Намира се от ляво дето са многото бушони. Колата няма ток, чек-а не светка, сложихме д15б2, а колата беше с д13б2. Инсталацията сменихме но тоя блок тука дето се бодът буксите не съм го взел и тази кафявата няма къде да Я забода.. Всичко друго е свързано и няма ток ... пълни дюзите ама като завъртя ключа не фърга бензин.. Редактирано 27 Април, 2013 от atoma Колега, съществителното име "букса" е в женски род и е редно да се използва кратката форма на личното местоимение нея за 3л.ед.ч. - Я. Лично местоимение "Е" няма. "Е" може да бъде използвано за 3л.ед.ч на глагола съм за сегаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #2 Отговорено 27 Април, 2013 А майн реле закачил ли си??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDMPower 33 #3 Отговорено 27 Април, 2013 (Редактирано) Имаше едно реле дето не бех закачил , закачих го , но като дам на контакт чек-а не гасне дали е от това че сме прокарали кабел назад за помпата , че забравих да взема кабела за помпата и като дам на контакт тя не спира? Редактирано 27 Април, 2013 от JDMPower Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 27 Април, 2013 Така като я гледам буксата ти е за главното реле(вече са ти посочили коя е )Напиши по подробно коя инсталация си сменял Кабела към помпата къде си го закачил ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDMPower 33 #5 Отговорено 28 Април, 2013 Проблема е решен ключ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clinku 48 #6 Отговорено 28 Април, 2013 Кажи поне от какво беше де ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDMPower 33 #7 Отговорено 28 Април, 2013 (Редактирано) Еми не сме взели майн релето..днес намерих едно от друга д15ка закачих го и всичко си дойде по местата едит: не знаех за това реле преди да ми кажат тук в темата.. и след като потърсих в нет-а да вида какво е това майн реле разбрах всичко Редактирано 28 Април, 2013 от JDMPower Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове