Jump to content
JDMPower

Проблем при swap d13->d15

Recommended Posts

Колеги някой знае ли кафявия кабел за какво е точно? Намира се от ляво дето са многото бушони. Колата няма ток, чек-а не светка, сложихме д15б2, а колата беше с д13б2. Инсталацията сменихме но тоя блок тука дето се бодът буксите не съм го взел и тази кафявата няма къде да Я забода.. Публикувано изображение

Всичко друго е свързано и няма ток ... пълни дюзите ама като завъртя ключа не фърга бензин..

Редактирано от atoma
Колега, съществителното име "букса" е в женски род и е редно да се използва кратката форма на личното местоимение нея за 3л.ед.ч. - Я. Лично местоимение "Е" няма. "Е" може да бъде използвано за 3л.ед.ч на глагола съм за сегаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А майн реле закачил ли си???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше едно реле дето не бех закачил , закачих го , но като дам на контакт чек-а не гасне дали е от това че сме прокарали кабел назад за помпата , че забравих да взема кабела за помпата и като дам на контакт тя не спира?

Редактирано от JDMPower

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така като я гледам буксата ти е за главното реле(вече са ти посочили коя е )Напиши по подробно коя инсталация си сменял ;) Кабела към помпата къде си го закачил ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кажи поне от какво беше де ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми не сме взели майн релето..днес намерих едно от друга д15ка закачих го и всичко си дойде по местата Публикувано изображение

едит: не знаех за това реле преди да ми кажат тук в темата.. и след като потърсих в нет-а да вида какво е това майн реле разбрах всичко Публикувано изображение

Редактирано от JDMPower

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...