Kudruv 5 #1 Публикувано 26 Април, 2013 Добър вечер колеги! От 5 дни съм горд с Англичанка! Немога да Ви опиша с какъв кеф се хваля,нищо че колата е '95 година Изчетох сумати теми преди да я купя. Оказа се че и мой колега от Субару клуб има същата,така че предполагам няма да задавам тъпи въпроси занапред. Много съм доволен,особено от разхода... Другата ми кола е Субару Леоне(което няма нужда от коментар-лека кола,ама джип).Това е голяма болест също...! Нооооо разход от 12/100 до около 17,7/100 бензин градско според сезон и разстояние не ми допада за кола. То си остава танк мания за зимата! Имах нужда и от лека кола. По-добра за мен от Хонда няма! Двигател D15Z3.За 90-те си коня върви на пушка! ...е такава 2ра скорост няма от 20 до 90 все на втора... Мисля малко да я пипна визуално,да и поотнема "пенсионерското"(да не ми се разсърди някой само за определението),но без пернишки неща!(да ме прощават пак не е обида,просто е станало нарицателно) П.П. Използвах момента в КАТ да си извадя и златния талон,така че от днес се присъединява един редовен шофьор повече тук....хахахахахахахахаха....или поне що годе редовен. Поздрави и се надявам скоро да се срещнем!/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #2 Отговорено 26 Април, 2013 Честито колега.Малко или много всеки фен на японска марка е и фен на японските коли като цяло.Много безавариини километри с тези чудесни автомобили ти желая. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vodkin_ 120 #3 Отговорено 27 Април, 2013 честито и безаварийно :cool:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koliooo 23 #4 Отговорено 27 Април, 2013 (Редактирано) Честито и от мен колега много безаварийни километри. Редактирано 27 Април, 2013 от jokeraaa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Камбуров 2 #5 Отговорено 21 Юни, 2013 Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tgerov 24 #6 Отговорено 22 Юни, 2013 Честито колега, желая ти много безаварийни километри и само да те радва и да продължаваш да се хвалиш нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #7 Отговорено 22 Юни, 2013 Добре дошъл, много безаварийни километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rusev_Vtec-e 0 #8 Отговорено 4 Август, 2013 Честито колега!Много безаварийни километри!Аз имам същата от 1 година и съм много доволен за сега.Дано и при теб да е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #9 Отговорено 29 Август, 2013 Честито и много безаварийни.Аз карах D16Y3 никъкви ядове,сега съм сD15Z6-без ядове слава на Бога.Поздрав Добър вечер колеги! От 5 дни съм горд с Англичанка! Немога да Ви опиша с какъв кеф се хваля,нищо че колата е '95 година Изчетох сумати теми преди да я купя. Оказа се че и мой колега от Субару клуб има същата,така че предполагам няма да задавам тъпи въпроси занапред. Много съм доволен,особено от разхода... Другата ми кола е Субару Леоне(което няма нужда от коментар-лека кола,ама джип).Това е голяма болест също...! Нооооо разход от 12/100 до около 17,7/100 бензин градско според сезон и разстояние не ми допада за кола. То си остава танк мания за зимата! Имах нужда и от лека кола. По-добра за мен от Хонда няма! Двигател D15Z3.За 90-те си коня върви на пушка! ...е такава 2ра скорост няма от 20 до 90 все на втора... Мисля малко да я пипна визуално,да и поотнема "пенсионерското"(да не ми се разсърди някой само за определението),но без пернишки неща!(да ме прощават пак не е обида,просто е станало нарицателно) П.П. Използвах момента в КАТ да си извадя и златния талон,така че от днес се присъединява един редовен шофьор повече тук....хахахахахахахахаха....или поне що годе редовен. Поздрави и се надявам скоро да се срещнем!/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове