jorkata dinev 5 #1 Публикувано 25 Април, 2013 Един бърз въпрос?Днес докато карах ми светна лампичката на таблото за инжекционна (оранжева лампичка, от ляво на таблото до лампичката за къси и дълги). За какво служи тази лампа? Направи ми впечатление, че газта беше на привършване и светна, превключих на бензин и продължи да си свети така карах 20 на км. Чак когато изключих двигателя тя изгасна и засега не се включва...Предполагам, че това е чек лампата за управление на двигателя т.е. отчело е някаква грешка, но как така се е изчистила сама. Доколкото, бях чел някъде подобни грешки се чистят с вадене на бушон или откачане на акумулатора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #2 Отговорено 25 Април, 2013 Тази ли? Можеш и сам да прочетеш грешката - потърси из темите как точно ставаше, че сега не помня. Вероятно е отчело бедна смес или нещо такова, особено ако не си с газов инжекцион. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkata dinev 5 #3 Отговорено 26 Април, 2013 (Редактирано) За същата индикация иде реч! С газов инжекцион съм - Фобос 2 мисля, че беше. Най интересното е, че сама си изгасна, когато изгасих колата и после я запалих. Сега ще покарам и ако пак светне ще търся причината, ще ходя при газаджията:)/>/> ...и аз бях чел из форума как се проверяват грешките, но неможах да го открия. Редактирано 26 Април, 2013 от MIYAMOTO Цитати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #4 Отговорено 26 Април, 2013 Ако помня правилно от дясната страна в краката на пасажера има един син конектор с два извода, окъсяваш го и даваш на контакт - чек-лампата ти мига в определена последователност обозначаваща номера на записаната грешка. После проверяваш в списъка под този номер каква грешка е описана и това е. Може и да бъркам нещо в последователността обаче, та не съм сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkata dinev 5 #5 Отговорено 26 Април, 2013 ок, ще се поровя малко, защото съм сигурен че съм го чел някъде. Или във този форум или във офроуд форума На 26.04.2013 г. at 8:30, 'swartalf' написа: Ако помня правилно от дясната страна в краката на пасажера има един син конектор с два извода, окъсяваш го и даваш на контакт - чек-лампата ти мига в определена последователност обозначаваща номера на записаната грешка. После проверяваш в списъка под този номер каква грешка е описана и това е. Може и да бъркам нещо в последователността обаче, та не съм сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове