Jump to content
jorkata dinev

индикатор до идикатора за къси и дълги

Recommended Posts

Един бърз въпрос?Днес докато карах ми светна лампичката на таблото за инжекционна (оранжева лампичка, от ляво на таблото до лампичката за къси и дълги). За какво служи тази лампа? Направи ми впечатление, че газта беше на привършване и светна, превключих на бензин и продължи да си свети така карах 20 на км. Чак когато изключих двигателя тя изгасна и засега не се включва...Предполагам, че това е чек лампата за управление на двигателя т.е. отчело е някаква грешка, но как така се е изчистила сама. Доколкото, бях чел някъде подобни грешки се чистят с вадене на бушон или откачане на акумулатора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази ли?

Публикувано изображение

Можеш и сам да прочетеш грешката - потърси из темите как точно ставаше, че сега не помня. Вероятно е отчело бедна смес или нещо такова, особено ако не си с газов инжекцион.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За същата индикация иде реч! С газов инжекцион съм - Фобос 2 мисля, че беше. Най интересното е, че сама си изгасна, когато изгасих колата и после я запалих. Сега ще покарам и ако пак светне ще търся причината, ще ходя при газаджията:)/>/> ...и аз бях чел из форума как се проверяват грешките, но неможах да го открия.

Редактирано от MIYAMOTO
Цитати

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако помня правилно от дясната страна в краката на пасажера има един син конектор с два извода, окъсяваш го и даваш на контакт - чек-лампата ти мига в определена последователност обозначаваща номера на записаната грешка. После проверяваш в списъка под този номер каква грешка е описана и това е. Може и да бъркам нещо в последователността обаче, та не съм сигурен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок, ще се поровя малко, защото съм сигурен че съм го чел някъде. Или във този форум или във офроуд форума

Ако помня правилно от дясната страна в краката на пасажера има един син конектор с два извода, окъсяваш го и даваш на контакт - чек-лампата ти мига в определена последователност обозначаваща номера на записаната грешка. После проверяваш в списъка под този номер каква грешка е описана и това е. Може и да бъркам нещо в последователността обаче, та не съм сигурен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...