CLERO 8 #1 Публикувано 25 Април, 2013 Здравейте колегиТа на въпроса карам Д15з1 и си сложих голям всмукател четох из форума,че закачаш новия всмукател и всичкое е ОК НООООнаправих всичко от механична гледна точка ок както трябва но като запалих колаата немобеше да се форсира предеше и прочие сложих старите дюзи понеже колата е с 190цц а новите са 240 а компа е наравен да работи с 190 няма значение при другите хора не е имало проблем смених ги и пак не се оправи оказа сеч,че съм разменил буксите нА ТПС и МАП-а обърнах ги и колата зарабти както трябва но проблема е,под 1500 оборота има постояни детонаций над 1500 избистря или можеби не ги чувам и също като загреее напълно почва да мени зверсики оборотите от 750 - 1700 нагоре надоло постянно четох,че мапа работи на 3 волта а тпс-а на 5волта възможн ли е да съм изгорил или прецакал нещо мапа като съм обърнал буките и сега от там да идва проблема интересното като размених буксите не светна чека и колата запали но работеше УЖАСНО кажете м0оля ви ако не е от мапа от какво др. може да е и как да тествам мапа работи ли защото съм от Плевен а в София няма от,кой да взема мап да пробвам а да си купувам мап само за теста не ми отърва дайте акъл моля ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #2 Отговорено 25 Април, 2013 И как успя да го напишеш цялото това нещо в едно изречение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #3 Отговорено 25 Април, 2013 Знаех си,че някой ще го каже. Замерих мапа пробил е дава постоянен 5v а ТПС А дава стойностите на обратно, вместо 0.5v при затворен дросел дава 4.5v а при отворен вместо 4.5 дава 0.5v Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #4 Отговорено 25 Април, 2013 Открих проблема с детонацийте голямо предварение на делкото,а оборотите от не обучено IACV. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #5 Отговорено 25 Април, 2013 "Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.":rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #6 Отговорено 26 Април, 2013 Абе уж я оправих сега ще обуча IACV и е готова и като събера някой лев да взема една P28ца Валката да напише един чип.Пък като тръгна за морето на края на лятото живот и здраве да мина през шумен да я до настроят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове