Jump to content
CLERO

проблем с мотора

Recommended Posts

Здравейте колеги:)Та на въпроса карам Д15з1 и си сложих голям всмукател четох из форума,че закачаш новия всмукател и всичкое е ОК НООООнаправих всичко от механична гледна точка ок както трябва но като запалих колаата немобеше да се форсира предеше и прочие сложих старите дюзи понеже колата е с 190цц а новите са 240 а компа е наравен да работи с 190 няма значение при другите хора не е имало проблем смених ги и пак не се оправи оказа сеч,че съм разменил буксите нА ТПС и МАП-а обърнах ги и колата зарабти както трябва но проблема е,под 1500 оборота има постояни детонаций над 1500 избистря или можеби не ги чувам и също като загреее напълно почва да мени зверсики оборотите от 750 - 1700 нагоре надоло постянно четох,че мапа работи на 3 волта а тпс-а на 5волта възможн ли е да съм изгорил или прецакал нещо мапа като съм обърнал буките и сега от там да идва проблема интересното като размених буксите не светна чека и колата запали но работеше УЖАСНО кажете м0оля ви ако не е от мапа от какво др. може да е и как да тествам мапа работи ли защото съм от Плевен а в София няма от,кой да взема мап да пробвам а да си купувам мап само за теста не ми отърва дайте акъл моля ви

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И как успя да го напишеш цялото това нещо в едно изречение :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаех си,че някой ще го каже. :)Замерих мапа пробил е дава постоянен 5v а ТПС А дава стойностите на обратно, вместо 0.5v при затворен дросел дава 4.5v а при отворен вместо 4.5 дава 0.5v :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Открих проблема с детонацийте голямо предварение на делкото,а оборотите от не обучено IACV.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.":rolleyes:/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе уж я оправих сега ще обуча IACV и е готова и като събера някой лев да взема една P28ца Валката да напише един чип.Пък като тръгна за морето на края на лятото живот и здраве да мина през шумен да я до настроят :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...