Dexpower 65 #1 Публикувано 23 Април, 2013 Здравейте колеги имам следният проблем карам d13b2 когато сипя бензин в колата колкото и да налея стрелката се качва до опредлено място (да изключим това че сипвам 7 литра и се качва почти до половината незнам колко и е резервоара) но след като се качи до някаде спира там дори и да загася колата пак си остава. Там кадето живея има тук таме се разхождат наркоманчета и като я видят с колко бензин е и веднага отверката и точат ( не е трудно за отваряне ) . Въпросат ми е следният само при мен ли е така развалена ли е или е на всички така и другият въпрос е може ли да се оправи това нещо да си е нормално загасиш ли колата да пада до долу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #2 Отговорено 23 Април, 2013 Колега по принцип са си така, мисля че на всички хонди 5-та и 6-та генерация (а може и на другите модели) като изгасиш двигателя, стрелката на бензина си остава там където е и не пада. И при мен е стрелката като е най-доло, като и заредя 20 лева и отива до средата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dexpower 65 #3 Отговорено 23 Април, 2013 Добре колега благодаря ти за отговора но по принцип колко литра трябва да събира бензин колата и ако се направи от някаква друга хонда да се вземе бензиномера или някаква друга магария няма ли да се получи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #4 Отговорено 24 Април, 2013 И при моята 6-та ген. е така, и както каза колегата по горе, мисля че при доста (ако не всички) Хонди е така, стрелката си остава там където е, дори след като загасиш двигателя Резервоара би трябвало да е 45л. на твоята! При мен за 20лв. не достига дори и 1/4, а за 50 минава половината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simmart 1 #5 Отговорено 24 Април, 2013 Здрасти колега според мен проблема ти е от датчика на бензиновата помпа провери си го.Стрелката като се загаси двигателя трябва да си падне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dexpower 65 #6 Отговорено 24 Април, 2013 Ами незнам колега от последният пост понеже когато я купих си падаше до долу поне това фо забелязах но пък от друга страна колегите по горе казват че е при всички не ми се вярва и при тримата да се е развалила или на колите който те са видяли и са останали с това впечатление Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #7 Отговорено 24 Април, 2013 На моят сивик, както и на всички останали Хонди, които съм виждал стрелките си показват нивото на загасен мотор.И аз като заредя за 20лв. бензин стрелката също отива почти до средата, а резервоара ти е 45л.http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=84605 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rep 1 #8 Отговорено 24 Април, 2013 Стрелката остава на това положение което последно и е казано да седи преди да върнеш контакта.Това си стандарт и на други японски марки и е по същия начин.Примерно като заредиш трябва да дадеш на контакт и тогава ще отчете новото ниво иначе няма да мръдне.А примерно при зареден до горе резервоар стрелката осезаемо по бавно пада до маркировката която е в средата,след което доста по бързо се смъква до долу.На дълъг много се усеща. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #9 Отговорено 25 Април, 2013 Стрелката остава на това положение което последно и е казано да седи преди да върнеш контакта.Това си стандарт и на други японски марки и е по същия начин.Примерно като заредиш трябва да дадеш на контакт и тогава ще отчете новото ниво иначе няма да мръдне.А примерно при зареден до горе резервоар стрелката осезаемо по бавно пада до маркировката която е в средата,след което доста по бързо се смъква до долу.На дълъг много се усеща.Определено! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове