SandokanD14 1 #1 Публикувано 22 Април, 2013 Накратко багажникът ми се отваря много трудно, та питах в близкия магазин - за моята кола им излизат 2 варианта - единия 100 лв/бройката, който е с някакви планки, и друг 30 лв/ бройката без планки. Разгледах какво е положението в колата, в книжката вярно пише че трябва да се свалят планките, които се намират под кората ( когато се вдигне багажника отгоре), но забелязвам, че самият амортисьор е захванат към планката чрез ставичка (ябълка). Та дали ще мога да мина тънко с тези по 30 лв, като просто избия старите от ябълката и набия новите ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simmart 1 #2 Отговорено 22 Април, 2013 Колега слагай по евтините и внимавай само при слагането,че много лесно се чупят ушетата на амортисьорите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #3 Отговорено 22 Април, 2013 колега можеш да си намериш втора ръка за по 10-20 лв. бройката мисля, че не си заслужава да даваш луди пари за такава дреболия 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Duch 32 #4 Отговорено 23 Април, 2013 Колега преди месец сменях и аз само че на англичанка. Когато ми ги намираха по каталог първо ми предложиха за японка, затова съм сигурен - във КОСЕР магазина най-евтиният вариат бяха някакви мисля че унгарски, 19.60 бройката. Аз си взех същата марка само че за англичанката. Само махаш пластинката, сваляш, слагаш новия и пълен напред. Поне за сега съм доволен. Като се има напредвид че потърсих във две морги и за един ми искаха по 30 - 35 лв. Дано съм ти помогнал и успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове