choro 0 #1 Публикувано 17 Април, 2013 (Редактирано) Здравейте, Нов съм във форума. Доста пъти съм го посещавал, но сега се регистрирах, понеже много харесвам Civic и в момента се оглеждаме за нова(на старо) кола. Търсим автоматик. Харесал съм една в мобиле:http://nfs.mobile.bg...ls&slink=2q0rz0Искам да попитам дали някой вече е ходил на оглед на тази кола. В доста от автомобилните форуми съм виждал хора, които са вече са видяли една кола, да дават мнения за нея на други хора, които имат интерес към същата кола. Затова питам и аз тук. Тъй като съм в София, бих искал да знам дали колата има някакъв проблем преди да тръгна за Сливен.Благодаря.пс: не разбрах, че пускането на темата е обвързано с раздела, в който се намираш в момента. Така че съм я пуснал погрешно в Купува Honda раздел. Редактирано 17 Април, 2013 от choro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
choro 0 #2 Отговорено 19 Април, 2013 Здрасти пак,Явно никой не е ходил да я види тази кола(или не ми е видял темата). Обадих се аз на телефона от обявата да питам за какво става дума. Казаха ми, че е супер колата(то друго няма да кажат де :)/>). Имало само малко външни забележки - осурквания по броните и такива неща. Била внос от щатите, и оттогава само при тях е поддържана.Мисля, че ще се организирам да ходя на оглед, но аз съм доста бос по отношение автомобилите. Затова търся човек, който разбира от автомобили(най-добре да е запознат и с Хонда) и от коли автоматици. Какво трябва да се гледа, как да се тества и такива неща. И да иска да дойде до Сливен да я видим тази кола. Естествено ще се отплатя на човека.Ако имате някакви негативни мнения/впечатления за конкретния модел, моля споделете ги.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sv3tlio 71 #3 Отговорено 19 Април, 2013 Бих могъл да ти помогна единствено, като ти дам да прочетеш тази тема: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=10728 Успех с намирането на читав екземпляр Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
choro 0 #4 Отговорено 22 Април, 2013 Благодаря колега. Вече я бях видял темата, както и подобни теми в други форуми. Работата е там, че не се наемам сам да правя огледи. Както и да е, намерил съм агенти, които да пратя на разузнаване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #5 Отговорено 22 Април, 2013 (Редактирано) Не знам дали искаш кола от Щатите, заради това, че имат разни детайли дето се различават. И като се счупи нещо, става мисия намирането на части - ще ти счупят стъклото, за да ти пребъркат жабката (на мен ми се случва вече 3 пъти с Акорда на различни места), ще се окаже, че стъкло няма никъде, ще поръчаш такова от Щатите, а колата трябва да седи в гараж 2 седмици до тогава... Може и да не съм прав, ако модела се припокрива 99% с европейски такъв (Civic Седан), но проучи въпроса.Автоматика се кара лесно, гледай да превключва плавно, без силни претрисания между скоростите или придърпване, ако си натиснал по-здраво педала. Разцъкай всички екстрички като климатик и тн. Ако колата е на 68 000 по километраж, това може и да са мили и да са малко над 100 000км (пак не е много, но 100 000км по нашите дупки, ще се разскърца). Често американските им пишат показанието по километраж, който е в мили. Интересно е, че има малки буквички "км", може и да има настройка, а може и да е флашван софтуера с европейски и да не съм прав. Редактирано 22 Април, 2013 от Veseliq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
choro 0 #6 Отговорено 22 Април, 2013 Здравей. За това с частите не се бях замислил много, понеже бях чел във форума, че се организират такива поръчки от чужбина. Ще взема да потърся в интернет дали са съвместими нещата. Иначе за километража, гледах американски клипчета с представяне на колата. И на таблото най-вляво копчето се използва за превключване между мили/км в час. Това се отразява както на показанието за скорост, така и за изминатите километри. Аз не съм фен на автоматик, търсим такава кола за приятелката. Аз бих си взел с ръчни, ама... От друга страна хората викат, че е готино, може и да ми хареса. Трябва да ми хареса, щото ще имаме само тази евентуално ако я вземем :D/>Благодаря за мнението!аз май нямам повече позволени коментари за днес, така че най-вероятно няма да пиша, докато ми отпуснат още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #7 Отговорено 22 Април, 2013 Автоматика е блага работа. Взех наскоро на баща ми Мазда6 с автомат. Макар и само 4-степенен, мога да кажа, че колата се кара с уникална лекота и динамика. А и бащата, който има близо 40 години стаж като шофьор и не беше пипвал автоматик, свикна за една седмица и сега казва "бях скептичен, ама сега друга кола не ми се кара". Особено ако караш доста градско, ще започнеш да го боготвориш. А Хонда са известни със страхотните си собствена разработка автоматици. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
choro 0 #8 Отговорено 9 Май, 2013 Няма да е това колата. Очаквах, че след като са представителство на марка автомобили ще са малко по-честни. По телефона ми казаха, че всичко е ок. Конкретно ги питах дали е блъскана и за други проблеми. Била много добра колата, без удари... Е, моите хора дето я гледаха друго ми казаха. Човек в България нищо не трябва да си купува явно. Все гледат да те метнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vodkin_ 120 #9 Отговорено 10 Май, 2013 Няма да е това колата. Очаквах, че след като са представителство на марка автомобили ще са малко по-честни. По телефона ми казаха, че всичко е ок. Конкретно ги питах дали е блъскана и за други проблеми. Била много добра колата, без удари... Е, моите хора дето я гледаха друго ми казаха. Човек в България нищо не трябва да си купува явно. Все гледат да те метнат.Ми колега не се учудих, много измамници има, аз лично 6,7 месеца търсих читава кола, попаднах на много шанаджии, че чак накрая не ми правише впечатление. Дали е представителтво или автокъща все тая, един и същ бизнес е Успех в търсенето 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
celica7agte 3 #10 Отговорено 27 Юни, 2013 възможно е да 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове