Jump to content
v1k7or

Пясъкоструене Варна

Recommended Posts

Колеги бихте ли ми препоръчали човек, който се занимава с пясъкоструене във региона на Варна ? Също така да работи качествено, не някой каплазанин, ако може и да боядисва прахово още по-добре. Интересуват ме и някакви актуални цени, ако имате представа.Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега. Аз ползвах услугите (пясакоструене) на Жоро под подлеза на ст.Черно Море, но от 1 год. цените му станаха доста високи, а резултата е същия като на някой който ще ти го направи за 10 лв. За прахово боядисване мога да те насоча горе на бул.Христо Смирненски, след моста за вятърна мелница, посока Възраждане в дясно се намира един разбит път с много камъни и дупки. Караш по него и в края на пътя има една голяма къща, влизаш в двора и на втория етаж е човека. Името му не го помня, имах му и номера, но нещо не го намирам. Конкретни цени, немога да ти дам, защото зависи какво ще боядисваш. Ако са джанти, на мен ми взе 20 лв на бройка за 15 цола. За бластирането с пясакоструй също немога да ти кажа, защото цените при Жоро са постоянно променени. Имам чувството, че ги мисли на момента, защото ако ти каже 15 лв след половин час, ако отидеш вече ти казва друга цена.Поне при мен така се е случвало.Надявам се да съм помогнал и да си ме разбрал, защото го написах малко умотано. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега наскоро ходих да ми правят джантите минаха ги с пясокостуйка и след тва ги боядисаха прахово станаха похубави от нови. но цената беше скъпичко но си стуваше 150 лв. за 4-те броя 15 цола.намира се в посока тополи езерния път ето и тел. 0897900358 0899210782

Редактирано от Валентин87

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги е тука има тема за същото моля пишете там: ЛИНК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...