Jump to content
j0rsh

Смяна на двигател

Recommended Posts

Здравейте колеги!Искам да попитам по компетентните за смяна на двигател. Става въпрос не за самата смяна, а за документацията след това. Моят случай е малко по специфичен, защото нито в големия, нито в малкият талон ми пише номера на двигателя (т.е по документи се води без номер ). Та директно на въпроса: ако сменя двигателя с друг изцяло различен ще трябва ли да го регистрирам? Ще имам ли др. главоболия или поради липсата на номер в тона мога да правя каквото си искам без да ме закачат? Малко допълнение под кода на мотора (d13b2) има някакъв номер, който се чете без проблем. Не знам дали това е номера на двигателя и защо не е записан в документните. Хайде сега да видим дали съм късметлия :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не разбрах,за другите не знамПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори ако не съм се изразил правилно. На кратко по документи се водя без номер на двигател и въпроса ми е ако го сменя с друг ( по-мощен и без пререгистрация) при прегледи, проверки ще имам ли разправий.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не,но трябва и той да няма номер........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реално нямаш цифрите с Кода на мотора на твоята си Д13.Както каза Пепи и новия мотор не трябва да му го има Кода

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Караш с новия мотор и плащаш данък на д13,Всичко е ток,докъто не доиде момент,в които решиш да продаваш колата.Нестава.Ако имаш човек в кат да му бутнеш лев,добре.инак няма регистриране.имаше един от пазарджик,които се опитва да регистрира едно б16а1,ма маи нищо не стана

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

новия мотор не трябва да бъде с номер :) а за регистрацията на новия мотор 1) бракуван талон на колата от която е свален мотора 2) ако този мотор се вгражда в такова купе,добре НО ако не се вгражда в такова купе следва технотест :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом в документите не се води с номер на двигател, какъв е проблема да смени двигателя с какъвто иска само и новия двигател да няма номер?Защо го хвърляте в тъч с регистрация на новия мотор въобще?Така си е екстра , да кара без номер. Пък като го продаде на новия собственик ще продължи да му се води без номер и толкова.Всичко това важи стига да не прекалява и да не сложи 3.5 от Ледженд примерно, т.е. да не се набива на очи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговорите колеги!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...