kvd74 646 #1 Публикувано 14 Април, 2013 (Редактирано) Привет,днес си мих колата основно и забелязах,че гумата на веждите отзад се е извадила леко в единия край.След свалянето и измиването на гумите,и веждите добре,се зачудих да ги махна ли,или да си ги сложа пак.И дали,ако ги сложа да не напълня улея на гумите със силикон или онова асфалтовото Боди,та хем да се хване по-добре,хем да няма място за вода и кал? Редактирано 14 Април, 2013 от kvd74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #2 Отговорено 14 Април, 2013 аз си мисля че е някаква защита -самата гума да не се нареже в калника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #3 Отговорено 15 Април, 2013 точно където седи тази гума е свръзката на калника с подкалника/става въпрос за ламарините/те са захванати на пуншваиц-точково заваряване,та предназначението на гумата е да предпазва от влизане на кал между шевати си преценяваи какво да я правиш, на моите коли ако нямат им слагам;)/> 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simmart 1 #4 Отговорено 16 Април, 2013 Колега според мен по-добре ги остави защото доста предпазват веждите от ръжда особено японките.По принцип аз досега съм карал само английски сивици и не съм имал проблем с ръжда,но съм виждал японските без тези гуми на 2-3год. и веждите са пробили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #5 Отговорено 16 Април, 2013 аз пък на англичанката ке ги възна оти веке неам калници от тес гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #6 Отговорено 21 Април, 2013 Привет,днес напълних улея на гумата с асфалтовото Боди и я монтирах на мястото ѝ.Стана много добре,отвън няма никаква фуга м/у веждата и гумата.С едно парцалче с бензин забърсах това което излезе в повече отвън,и гумата стана като отлята.Отвътре замазах с пръст за да се получи нещо като ер,но малко ме домързя да свалям гумите на колата,и с едно огледалце инспектирах мазането отвътре.Според мен стана добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове