krasi ladata 6 #1 Публикувано 14 Април, 2013 Отнася се за новия ни колега E.Gaganelov който и в момента има тема в раздел купува за едно делко от б16 или б18.Аз му предложих мое той се съгласи и ми даде адрес на който да го изпратя но след огледа в еконт реши че не трябва да го вземе без причина(свалил съм го от моя кола която до последно е карана).Аз се опитах да се свържа с него но това си и беше само разходи по куриери.Дано да не прецака друг поне от този форум. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
E.Gaganelov 5 #2 Отговорено 14 Април, 2013 Така делкото се оказа китайско с доста преправяни букси от обд 0 към обд 1 , а относно разходите ти колега още пазя касовия бон от еконт за куриерските услуги.В деня когато бях в еконт ти звънях 2 пъти но ти не ми вдигна , така че незнам с кой трябва да внимават колегите 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.pavlovq 80 #3 Отговорено 15 Април, 2013 Работете с доказателства колеги, който има да вади снимки, разговори, бележки, не само да си премятаме отговорност.Тая интернет търговия на части много закучена работа се оказа в национален мащаб!Дано истината възтържествува, да се разберете като хора и да не останете с лоши впечатления, един от друг, нали все пак сме колеги, а още повече трябва да сме и хора! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 15 Април, 2013 Ако делкото е ОБД0 няма как да работи на ОБД1/2 кола... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #5 Отговорено 15 Април, 2013 Има шаблони колеги :X Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasi ladata 6 #6 Отговорено 30 Април, 2013 Делкото е OBD1 със сигурност но когато ме накара да го пратя нямаше забележка че не трябва да е китайско а работещо.На моята кола работеше без проблеми.Както и да е надявам се да си намериш това което търсиш.Не съм обеднял с тия 6-7лв за куриерската,важно е поведението. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове