hondatt 0 #1 Публикувано 13 Април, 2013 Здравейте колеги!Проблемът ми е следният, пантите на вратите на Сивика са ми разбити и то по точно е износен щифта (ако греша наименованието ме поправете става въпрос за частта като пирон между двете части на пантата) И да се върнем на въпроса от къде мога да си поръчам или закупя такива щифтове? Става дума за София, а колата е Сивик 5ген хеч.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondatt 0 #2 Отговорено 14 Април, 2013 (Редактирано) Едва ли на някой от форума не са му провисвали вратите! Редактирано 14 Април, 2013 от Red Line Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 14 Април, 2013 Едвали някои от форума не се е сетил да иде на стругар иу да си ги направи . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondatt 0 #4 Отговорено 15 Април, 2013 Мерси за идеята за стругаря очаквах че ги има готови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове