shade 0 #1 Публикувано 12 Април, 2013 Моля ви да ми дадете идеи как да премахна ужасното тропане на задното стъкло? Колата ми е хонда сивик 1,5 В-тек 90 коня хечбек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simmart 1 #2 Отговорено 13 Април, 2013 Колега единствено някое уплътнение да е заминало,но ме съмнява според мен тропането ти е от нещо друго я някоя пластмаса или кората даже може и окачване.Не знам но все пак погледни пак. Успех:rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #3 Отговорено 13 Април, 2013 може някое от тампончетата на багажника да се е закъсало или да трябва да се натегне малко 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #4 Отговорено 13 Април, 2013 Колегата НОВИЯ като гледам как помагаш на др колеги я ми покажи къде има на хеча на задната врата тампончета, не го приемаи като заяждане първо малко помисли преди да пишеш, а относно въпроса на автора на темата напиши за коя генерация е и пом оща от мен маиката му е реглаж на задния джам, и се опрая, моита 5г беше така и я оправих с реглаж на горната част, ако не се оправи погледни дето е моторчето за задната чистачка има едно желязце дето при затваряне захапва долната ключалка ако то е пооядено от там е 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #5 Отговорено 13 Април, 2013 ами моята е 6 генерация и има не съм казал,че съм разбирач ама и не смятам да си пишем за ала бала 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
partytime 0 #6 Отговорено 14 Април, 2013 (Редактирано) има едно желязце дето при затваряне захапва долната ключалка ако то е пооядено от там еМоето е пооядено там но не мога да измисля как да го оправя... като гледам май има луфт в самата ключалка и проблема идва от там, някакви идеи ? Редактирано 14 Април, 2013 от partytime Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rep 1 #7 Отговорено 14 Април, 2013 Имах го тоя проблем много неприятно.Ухото което е на стъклото с механизма за задната чистачка може да се регулира.Държи се на 2 болта,като се разхлабят е предвидено да може да се нагласи.(шестограми са болтовете) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shade 0 #8 Отговорено 16 Април, 2013 Става въпрос за 5та генерация сивик. Желязцето дето е под задната чистачка съм го притегнал, но все пак си тропа. Ще може ли да се оправи без сервиз? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
partytime 0 #9 Отговорено 16 Април, 2013 моя проблем почти изчезна като регулирах малко долната вратичка на багажника(не знам как да я нарека ) сега като че ли прилепва по навътре и заедно с регулиране на желязцето под чистачката почти не се чува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове