Jump to content
shade

Тропащо задно стъкло

Recommended Posts

Моля ви да ми дадете идеи как да премахна ужасното тропане на задното стъкло? Колата ми е хонда сивик 1,5 В-тек 90 коня хечбек.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега единствено някое уплътнение да е заминало,но ме съмнява според мен тропането ти е от нещо друго я някоя пластмаса или кората даже може и окачване.Не знам но все пак погледни пак. Успех:rolleyes:/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може някое от тампончетата на багажника да се е закъсало или да трябва да се натегне малко

• Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата НОВИЯ като гледам как помагаш на др колеги я ми покажи къде има на хеча на задната врата тампончета, не го приемаи като заяждане първо малко помисли преди да пишеш, а относно въпроса на автора на темата напиши за коя генерация е и пом оща от мен маиката му е реглаж на задния джам, и се опрая, моита 5г беше така и я оправих с реглаж на горната част, ако не се оправи погледни дето е моторчето за задната чистачка има едно желязце дето при затваряне захапва долната ключалка ако то е пооядено от там е

• Нагоре 1
  • Надолу 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами моята е 6 генерация и има не съм казал,че съм разбирач ама и не смятам да си пишем за ала бала

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има едно желязце дето при затваряне захапва долната ключалка ако то е пооядено от там е

Моето е пооядено там но не мога да измисля как да го оправя... като гледам май има луфт в самата ключалка и проблема идва от там, някакви идеи ? Редактирано от partytime

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах го тоя проблем много неприятно.Ухото което е на стъклото с механизма за задната чистачка може да се регулира.Държи се на 2 болта,като се разхлабят е предвидено да може да се нагласи.(шестограми са болтовете)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става въпрос за 5та генерация сивик. Желязцето дето е под задната чистачка съм го притегнал, но все пак си тропа. Ще може ли да се оправи без сервиз?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моя проблем почти изчезна като регулирах малко долната вратичка на багажника(не знам как да я нарека :) ) сега като че ли прилепва по навътре и заедно с регулиране на желязцето под чистачката почти не се чува :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...