Jump to content
J's Racing BB8

D13B2 Информация

Recommended Posts

Здравейте.Въпроса ми е следния:Видях една Д13-ка сивик 5ген. която е с обортомер до 8000 оборота и червената зона започва от 6500 оборота.Това какво трябва да значи?Има ли нещо общо с двигателя понеже всички други са до 9000.Някакво друго оборудване ли е.Няма екстри само ел.фарове.http://www.youtube.com/watch?v=anqEK1UmkvU изглежда ето така като на този клип само,че километража си е нормален само в километри.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не е сивик с D13B2, а сивик за сев. америка с D15Z1 - VTEC-Е (по спомен се водеше "Civic VX" като модификация) или поне таблото е от такъв Сивик. Всички Сивици 5-а ген. с D15Z1 (независимо дали са правени за Европа или за Сев. Америка) оборотомера им е до 8000, вместо до 9000 (или 9500 като на EG6/EG9).За Сев. Америка (какъвто е този сивик, съдейки по километража - в мили) не е предлаган D13B2.

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както казах колата си е Д13Б2 1.3 карбуратор,и е с такъв обортомер да не би да е сменян?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както вече аз споменах (но явно не си чел внимателно предишния ми пост) таблото е от Канадски "Сивик VX" - с D15Z1 мотор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...