no1else 162 #1 Публикувано 10 Април, 2013 Здравейте колеги, от няколко месеца имам следният проблем: Независимо дали колата е студена или топла при първото завъртане на ключа запалва веднага, НО ако не подам на момента газ и я "изтърва" загасва веднага и следващото запалване отнема близо 10 секунди въртене на стартер. Двигателя е Д15Б2, колата е нови кабели НЖК и нови свещи от общите поръчки НЖК. Палеца и капачката са проверени, Main Relay-то е презапоявано преди около година. Миналото лято чистих IACV-то и дроселовата клапа. Проблема го има всеки път при палене, независимо дали съм на газ или бензин. Много е дразнещо и освен това при всяко палене като я изфорсирам, за да не загасне се задейства някоя от алармите на съседските коли. Някой имал ли е подобна случка и как я е решил ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #2 Отговорено 13 Април, 2013 Аз го имах като сложих 2-та карба без смукач ми ги правеше същите номера но само на студена кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове