Jump to content
sakamot0

Покупка на HR-v

Recommended Posts

Здравейте на всички. Досега не съм се регистрирал в никакви форуми но понеже ,,Хонда,, ми е една от любимите японски марки реших да го направя. Преди време карах hr-v 2 врати само с предно предаване, като служебен автомобил. Останах с много добри впечатления. Сега обаче желая да закупя същия такъв за семеен т.е. с 4/5 врати. Интересува ме някой от колегите тук има ли такава машинка и какви отзиви има спрямо за нея. Зная, че сте фенове на Хонда но искам реално мнение. Би било добре ако дадете и някакви ориентировъчни цени на окачване, съединител и тампони по мотора и ходовата част. Бих желал да отговорите и като версия има ли някаква разлика в цените на 4 по 4 и на тази само с предно, естествено като изключим кардана и диференциала за задното задвижване. Аз останах с впечатление че всичко останало си е 1 към 1.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук май никой не е запознат с това което ме интересува...? Хайде бъдете по активни ако знаете нещо, че виж съм се ,,набутал,,, с някой ,,харви,, Някой ако знае може и да пише колко излиза като части и труд една джипка с предно от тези да се преработи на 4по4. Благодаря все пакПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочети тук:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=70856 Има и други теми в раздела 4х4 – естествено ако ти се чете!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...