pikaso906 168 #1 Публикувано 7 Април, 2013 Всичко започна преди 2 години когато купих бялата перла. Uploaded with ImageShack.us Волана и интеика бяха първите неща които 'тунинговах'.След известно време обаче си казах -Тая няма да я бъде,искам нещо по-необикновено,индивидуално и трудно постижимо. Известно време се чудех как да си тунинговам Ф20А4 двигателчето,и след като всеки които питах ме посъветва вместо да се занимавам със засилване на моя двигател да го сменя с Х22 двигател и една година по-късно се сдобих с това. Х22А2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #2 Отговорено 7 Април, 2013 Най-накрая двигателя беше при мен,бях много щастлив и веднага се заех да го почистя от сериозното окисляване.Беше разглобен,почистен и сглобен и то само от мен.Смених му маркучетата със силиконови,боядисах главата и безплатната работа свърши с това.След чистенето се получи това: 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #3 Отговорено 7 Април, 2013 Първоначално мислех да не го тунинговам изобщо,но не се сдържах.Керамичен съединител и олекотен маховик 5.2кг 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #4 Отговорено 7 Април, 2013 След това във форума се появи за продажба интеик от прелюд TypeS,въобще не се замислих и след седмица беше при мен.Предназначен е за големия двигател,но нямах търпение и го сложих на малкия заедно със специално закупен за случая панелен спортен филтър K&N. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #5 Отговорено 7 Април, 2013 Дългото тунинговане беше към края си останаха ремъци,ролки,генерация и ламбда сонда.Генерацията е на power flow,изпускателен колектор от Акорд TypeR.Генерацията е на 57мм вътрешно,но за съжаление още нямам снимки.Купих и масло Kastrol 10W60 за екстремни натоварвания. Двигателят ще бъде сложен другата седмица,за което ще помагам и аз.Между другото си регулирах клапаните и зацепих ремъците.Няма да затварям двигателя за да го инспектира майстора и да каже как съм се справил. Насочих се вече към интериора и вчера сложих това в колицата. На последно място за сега е тази илиенска шукарийка :lol:/> [/img] Uploaded with ImageShack.us Някои,ако може да ми направи снимките големи като първата,че не знам как става.:huh:/> 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #6 Отговорено 12 Септември, 2013 (Редактирано) Малко да драсна и тук за новостите по автомобила.След като смених двигателя си рекох,че и окачването трябва да претърпи промяна в положителна посока за него и отрицателна за джоба ми./>Заех се с това полиуретаново китче от Америка. Редактирано 12 Септември, 2013 от chris_barnes Е тука вече не мога да ти помогна със снимките щото не си дал правилен линк... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #7 Отговорено 12 Септември, 2013 Преди това обаче трябваше да наблегна на спирачната мощ и си взех вентилирани дискове от Америка с марката BrakeMax. За съжаление имам само тази снимка на дисковете тъй като се отплеснах и съм забравил да ги снимам. Следват още снимки на тампоните които вече са на колата.Утре ще я взема от сервиза.На края но не на последно място искам да благодаря на адашчето Андро-Mkilla без които нямаше да успея да си набавя частите.Всичко дойде в срок като бивах уведомяван за всяка промяна в статуса на пратката си.НЕЩО КОЕТО НИКОИ ДРУГ ТЪРГОВЕЦ С КОЙТО СЪМ КОНТАКТУВАЛ НЕ Е ПРАВИЛ.Както и на batkosio които предостави качествения двигател с които започна всичко. И вземете си оправете форума,да могат да се качват снимките по-нормално и бързо. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1008 #8 Отговорено 12 Септември, 2013 Евала за труда и търпението ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #9 Отговорено 12 Септември, 2013 Изрових още снимки на дисковете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #10 Отговорено 12 Септември, 2013 Начини има колега, като има желание. Няма какво да му се орпавя на форума. Предполагам имаш предвид да се виждат снимките в поста ти - оправено е. Видях колата при Чавдар вчера, дано не ти друса много с тампонките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #11 Отговорено 12 Септември, 2013 Написах го в изблик на ярост,защото тъкмо качих снимките и нещо стана и изчезнаха.Чавдарчо ме одруса 400,но,ако всичко е точно си заслужава.Чух,че имало затруднения,но утре ще разпитам подробно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #12 Отговорено 14 Септември, 2013 (Редактирано) И полиуретановото окачване вече е факт. Не вози по-твърдо,а само е по-стегната.Много съм доволен.Има снимка на съдържанието на комплекта та всеки който ще купува такъв кит да знае какво има в него. Редактирано 14 Септември, 2013 от chris_barnes 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1008 #13 Отговорено 14 Септември, 2013 Адаш , този нож в комплекта ли го намери ? :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #14 Отговорено 15 Септември, 2013 Да,специално за наказание на калпави майстори.:lol:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове