мег 0 #1 Публикувано 6 Април, 2013 (Редактирано) здравейтеколата седи близо месец паркирана пред блока. Днеска слизам опитвам се да запаля и нито звук нито стон, погледнах да не съм забравила светлините вклъчени но но съм. Нямам си представа от какво може да е нито какво може да го е провокирало. Колата си вървеше нормално. Някаква идея какво би могло да бъде и как да я запаля поне да я закарам до Омбре те са наблизо но с бутане няма да стане :)/>Благодаря виДвигателят е Б16А2 Редактирано 6 Април, 2013 от мег Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #2 Отговорено 6 Април, 2013 Като дадеш на контакт светват ли лампите по таблото?Акумулатора има ли ток? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
мег 0 #3 Отговорено 7 Април, 2013 Здравей като завъртиш ключа ни звук ни стон а за светлинка още по малко. Не съм пробвала на тъмно дали ще свети някоя от лампите в купето но на таблото не свети нищо.Акумулатора няма как да го проверя но може ли да се изхаби за 1 месец стоене пред блока?? направо ми звучи абсурдно все пак и друг път колата е оставала по 2 , 3 седмици без да се кара. Не знам факта влажност и ниски температури доколко може да повлияе на акумулатора но все пак не сме падали под нула в последниа месец... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #4 Отговорено 7 Април, 2013 Възможно е да е паднал.Друга причина може да нямаш хубав контакт на самите клеми.Разхлаби клемите и ги почисти хубаво и пробвай пак да запалиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
мег 0 #5 Отговорено 31 Май, 2013 Мерси оправи се беше акумулатора за 3 годинки си е отишъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове