simmart 1 #1 Публикувано 4 Април, 2013 Колеги проблем с копчето на парното за степените работи само на 4-та степен.Днес го разглобих почистих клемите и напръсках с контактен спрей.Но пак същата работа какво да правя да го сменям ли или има други варианти.Става въпрос за сивик 96г. хеч.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 4 Април, 2013 Проблема ти е в резисторите,има теми,потърси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #3 Отговорено 4 Април, 2013 да най-вероятно ти е изгоряло някое съпротивление колега.сваляш жабката и зад нея има една кутия която е за парното търсиш една екстра с две кабелчета ако не се лъжа от горната страна на кутията.развиваш две болчета и гледаш дали има прегоряла жичка ако има пиши аз ще ти кажа какво да правиш 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simmart 1 #4 Отговорено 6 Април, 2013 Колега свалил съм жабката казвай къде са тия жички къде трябва да са вързани към кутията на парното ли някъде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #5 Отговорено 6 Април, 2013 намира се точно над кутията на вентилатора на парното в дясно отгоре една букса с две кабелчета ако се не лъжа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #6 Отговорено 6 Април, 2013 така най-добре ще се ориентираш http://honda-tech.com/showthread.php?t=2082345 моето съпротивление беше изгоряло,но с подръчни средства си го направих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simmart 1 #7 Отговорено 8 Април, 2013 Благодаря много на колегата от Добрич железен си точно от там беше проблема едната жичка беше стопена сега благодарение на теб парното работи под пълна пара:rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #8 Отговорено 8 Април, 2013 радвам се,че съм бил полезен с нещо живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове