Jump to content
Minko Hristov

помпата не завърта

Recommended Posts

повечето от вас знаят да инцедента който претарпях Днес се зблъсках със следния проблемОпитах да запаля колата но горивната помпа не завърта и лампата на таблото не гаснеУдара ми е от пред и нямаа логика помпата да е отишлаВъпроса ми е дали имам някъкав краш датчик който може да ми прави проблема и ако има къде до го търсаКолата е хонда сивик японка 1997г Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

този датчик седи зад жабката,потърси малък бутон,който трябва да натиснеш.Огледай хубаво кухината,долу горе около средната конзола ги слагат.Друго обяснение е изгорели предпазители/изгоряла помпа/изгоряло реле или прекъснат кабел.Ако не е от "краш" датчика откачи захранването на помпата и замерете дали отива до там напрежение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

този датчик седи зад жабката,потърси малък бутон,който трябва да натиснеш.Огледай хубаво кухината,долу горе около средната конзола ги слагат.Друго обяснение е изгорели предпазители/изгоряла помпа/изгоряло реле или прекъснат кабел.Ако не е от "краш" датчика откачи захранването на помпата и замерете дали отива до там напрежение

Благодаря колега точно където каза еЗад жабката горе в ляво ресетнах и помпата тръгна благодаря за помоща

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...