Minko Hristov 13 #1 Публикувано 4 Април, 2013 повечето от вас знаят да инцедента който претарпях Днес се зблъсках със следния проблемОпитах да запаля колата но горивната помпа не завърта и лампата на таблото не гаснеУдара ми е от пред и нямаа логика помпата да е отишлаВъпроса ми е дали имам някъкав краш датчик който може да ми прави проблема и ако има къде до го търсаКолата е хонда сивик японка 1997г Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #2 Отговорено 4 Април, 2013 този датчик седи зад жабката,потърси малък бутон,който трябва да натиснеш.Огледай хубаво кухината,долу горе около средната конзола ги слагат.Друго обяснение е изгорели предпазители/изгоряла помпа/изгоряло реле или прекъснат кабел.Ако не е от "краш" датчика откачи захранването на помпата и замерете дали отива до там напрежение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Minko Hristov 13 #3 Отговорено 4 Април, 2013 този датчик седи зад жабката,потърси малък бутон,който трябва да натиснеш.Огледай хубаво кухината,долу горе около средната конзола ги слагат.Друго обяснение е изгорели предпазители/изгоряла помпа/изгоряло реле или прекъснат кабел.Ако не е от "краш" датчика откачи захранването на помпата и замерете дали отива до там напрежениеБлагодаря колега точно където каза еЗад жабката горе в ляво ресетнах и помпата тръгна благодаря за помоща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове