Jump to content
dageto

Падане на оборотите

Recommended Posts

Здравейте маниаци !

Закупил съм Хонда Сивик -96 от една година и досега не съм имал проблем със запалването и оборотите . Колата ми изгасна на улицата ,докато беше в движение и като изгасна ми светнаха индикацийте за маслото и за акумулатора ,след това като запали и паднаха оборотите след около 45 км каране и точно малко преди да я паркирам пак изгасна , а резервоара имаше около 25 л бензин, сега я паля трудно с няколко натискания на газта и след това постоянно ПАДАТ ОБОРОТИТЕ И ГАСНЕ и пак индикацийте на акумулатора и маслото светят . Какъв може да е проблема ? Благодаря Ви предварително !

0

[*]

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз залагам на температурен датчик

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми от бая, работи може да е!Вероятно ще да е някой датчик!АМА КОЙ?Ами само с диагностика или теглиш една аутодата и почваш с мултицета наред да проверяваш, каквото е възможно в домашни условияПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега дай информация какъв мотор караш.Относно индикациите за маслото и акумулатора - нещо нормално е да светнат,тази за маслото свети защото пада налягането в мотора,а тази за акумулатора - защото няма кой да ти възбуди релето на зареждането,а причините са ясни - мотора не работи :lol: Свещи/кабели сменял ли си скоро ?Катализатор имаш ли ?

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мотора е бензинов 1.3 D13 , не са сменяни нито свещите нито кабелите .След като ми се случи проблема я закарах в близкия сервиз и ми казаха ,4е нещо с вакуумите и не могат да регулират оборотите , споменаха за диагностика в сервиз на Хонда , а той ми е на 75 км / в Бургас/ дали е мн сериозен проблема ? Сега пали , но като не е в движение и падат оборотите и гасне , примерно може и на светофар , СТОП и т.н. дали е сериозен проблема и да я карам ли сервиза на Хонда ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможно е да имаш проблеми с оборотите заради някой вакум, дали ще е хонда или друг сервиз няма значение важен е майстора не името на сервизаПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...