Red Line 33 #1 Публикувано 1 Април, 2013 Искам да ми даде някой информация как трябва да са регулират и как трябва да са регулирани фаровете на една кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #2 Отговорено 2 Април, 2013 (Редактирано) ... да са регулират и ... да са регулирани ...Регулират се лесно, и трябва да са регулирани правилно Най-лесно, и най-правилно става на машина за регулиране на фарове.С такава машина разполага всеки център за Годишен Технически Преглед. Чувал съм, че струва 5-10 лева, зависи къде светят фаровете ти, т.е. в коя част на България Редактирано 2 Април, 2013 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #3 Отговорено 2 Април, 2013 В София съм, знам че най добре е с уреда, но трябва да пътувам спешно и нямам време да ходя по центрове и се налага да си ги правя аз. За това питам как да ги наглася поне за временно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #4 Отговорено 2 Април, 2013 zдравеи заставаш пред стена или врата на гараж наняколко метра включваш фароветеи ги виждаш на къде светят за горе долу имат един върток от които се регулиратза настрани не знам не ми се е налагало успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
incr3dible 23 #5 Отговорено 5 Април, 2013 За настрани също има върток.Не ти трябва да ходиш на реглаж....сам срещу стена за 15 мин си готов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове