Ammcho 1 #1 Публикувано 1 Април, 2013 здравейте от 5 месеца си карам колата и ми даде разход на газ 13л./100км. ,газовата ми е чисто нова и като цяло този разход ме задоволява и не ме притеснява,тъй като карането ми е по-агресивно и все пак колата ми е автоматик ,но онзи ден я засякох и ми даде 15.5 на 100 което вече взе да ме притеснява ,та нека някой който е с газ да сподели колко му гори колата реално , забравих да напиша ,че колата е стрийм 2002 2.0 156к.с автомат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #2 Отговорено 1 Април, 2013 Сивик 1.4 90 коня извънградско 7.1 на 100 градско съм я засичал веднъж след изминати 100 км доливане до горе 8.3 не карам агресивно :D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
list 2 #3 Отговорено 1 Април, 2013 но онзи ден я засякох и ми даде 15.5 на 100 което вече взе да ме притеснява Това засичане от 15.5/100 от 1 наливане ли е?На газ се засича поне на 4-5 доливания на бутилката - сумираш километрите и литрите и смяташ.Особенно в момента както температурете са ту надолу ту нагоре задължително трябва да се засича на повече километри. Също и трябва да зареждаш на една газстанцияС каква газова караш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ammcho 1 #4 Отговорено 2 Април, 2013 но онзи ден я засякох и ми даде 15.5 на 100 което вече взе да ме притеснява Това засичане от 15.5/100 от 1 наливане ли е?На газ се засича поне на 4-5 доливания на бутилката - сумираш километрите и литрите и смяташ.Особенно в момента както температурете са ту надолу ту нагоре задължително трябва да се засича на повече километри. Също и трябва да зареждаш на една газстанцияС каква газова караш?ами дам на едно засичане е като се замисля зареждам само от лукойл ,газовата ми е ланди ренцо ,не се бях замислял ,че трябва да сумирам няколко пъти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове