Jump to content
J's Racing BB8

D14A3 в сивик 5 генерация.

Recommended Posts

Здравейте.Въпроса ми е двигателя Д14А3 влиза ли без проблем в сивик 5 ген който в момента е с Д13.Ако става какво ще ми е нужно за да направя целия суап.... така,че имам двигател,кутия,полуоски и цялата инсталация.И още един въпрос.Буталата от Д13-ката стават ли на Д14,четох че са по високи което е по добре.Понеже Д14-ката е за смяна на сегменти ако ще отварям двигателя то поне да го барна с каквото имам под ръка това ми е идеята.Също и има ли съвместимост с скоростните кутий на Д13 мисля,че е по къса или се бъркам.Всякакви съвети ще са ми полезни от тези два двигателя да сглобя един и да понавървява повече от сток :)/>

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти ще си първия дето е успял да вкара на д14 блок и карантия д13 бутала :blink: .Д14ка влиза в коша .кутиите са съвместими .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Целта на темата съм я написал ясно,искам да сложа д14-ката в 5-та генерация сивик.Какво друго трябва да сложа,като инсталация,полуоските ще станат ли?С инсталацията както казах имам всичко за Д14-ката но не съм много на ясно с нея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

А според тази тема д14 буталото е по ниско от д15 .За да е по достоверно снимката съм я правил аз .

Аи ся.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стана ми интересно :D Ако сложи d13-ковите бутала, които доколкото помня са по-високи от d15 ще удари ли клапаните? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

He :D:rolleyes: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...