jastin 2 #1 Публикувано 30 Март, 2013 Здравйте от известно време се всушвам в турбото си и забелязвам 4е така сравнително добре си посвирва даже като карам колата и други са ми казвали 4е много ми свири турбото,а не трябвало да свири така.Казват 4е е свършило турбото от както сам я взел си свиреше ама не съм сигурен дали свиренето се е увели4ило или си е така,Преди имах проблем с турбото светеше check лампата и изписваше грешка високо налягане или 4е не е разтоварило свалях го и го 4истихме на ултра звук казаха ми зацапана променлива геометрия оба4е след време пак по4на да я свети check и това само като вдигна 150 и тогава свети ина4е недава грешки ве4е нз кво да права някои слу4вало ли му се е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yajo 466 #2 Отговорено 1 Май, 2013 Колега пробвай да сложиш едно манометърче и да видиш какво налягане ти вдига турбото да не пренадува и от там да ти забива. относно турбото може да се разбере дали е свършило ако му мернеш луфтовете нормално е да има лек радиален но не трябва да има аксиален луфт и не трябва да ти бута масло в турбопътищята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове