MAD DOG 445 #41 Отговорено 20 Септември, 2014 И аз на 43г. се връщам в занаята...заради дребния. .Почти всичко съм забравил,но скоро ще си припомня.Снимки след две седмици като се наместят нещата... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #42 Отговорено 15 Ноември, 2014 бебетата пораснаха малко: 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #43 Отговорено 17 Ноември, 2014 Ето малко снимки и на моя аквариум стартиран с новата визия преди около месец. По време на снимките обитателите са 20тина неонки и два анциструса 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #44 Отговорено 18 Ноември, 2014 Да се еба у склерозата...който ме знае снимки щях да качвам...хахахха...тия дни ще направя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitty 177 #45 Отговорено 30 Декември, 2014 Нова година, нов дом за рибоците. Остана още малко декорация да сложа и растения и нови риби събота. Впрочем давам 4 калихта и 3 анцитруса за гупи, неони. Калихтите са около 12-15 см а анцитрусите 10см. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #46 Отговорено 19 Март, 2015 Скоро не съм писал тука От доста време вече имам и скалария, която доста порасна, имам и 2 рамирези, надявам се да са мъжка и женска Най-интересното е, че анциструсите ми хвърлиха хайвер, та взеха и се излюпиха цяла купчина малки смукачи, но за жалост нито едно не оцеля... другия път ще ги отделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове