Marincheshki 0 #1 Публикувано 26 Март, 2013 Здравейте Колеги,Имам Хонда CR-V, и понеже напоследък зачестиха кражбите на такива коли, можете ли да ми препоръчате добър сервиз за аларми. Иска ми се да си сложа някаква по-надеждна аларма с GSM модем или нещо подобно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sv3tlio 71 #2 Отговорено 26 Март, 2013 Здравейте Колеги,Имам Хонда CR-V, и понеже напоследък зачестиха кражбите на такива коли, можете ли да ми препоръчате добър сервиз за аларми. Иска ми се да си сложа някаква по-надеждна аларма с GSM модем или нещо подобно. http://www.proarm.infoАко не се лъжа този сервиз се намира в Младост. Съквартиранта ми си сложи за 135 лв и е доволен от нея. Тази или другата седмица се каня и аз да си слагам, но като спомена за този GSM модем ме заинтригува доста. Имаш ли на идея каква е г/д цената, защото предполагам че не е никак сложно да се вгради този модул, но вероятно ще кажат 70-80 лв за вграждане ... за едно вдигане на прозорците при заключване искат 90 лв ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marincheshki 0 #3 Отговорено 26 Март, 2013 Незнам колко ще струва, аз мога да си го направя, ако имам достъп до алармата, но предпочитам да е нещо заводско. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове