steffff 10 #1 Публикувано 26 Март, 2013 Здравейте колеги.Имам въпрос-какъв тип са крушките на японски сивик седан фейслифт май се води-2000 година.Купих колата с ксенон,който евентуално мога да махна и не знам как да разбера какви са били оригинално крушките.Иначе ходих в магазин за ксенони за да си купя крушка,че мислех че е изгоряла(оказа се баласт) и там ми казаха че са някакъв американски стандарт и много трудно се намират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #2 Отговорено 26 Март, 2013 Би трябвало да е стандартна H4, освен ако фаровете не са сменяни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
steffff 10 #3 Отговорено 26 Март, 2013 Не са сменяни,оригиналните са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silvergreen 3 #4 Отговорено 26 Март, 2013 Мдаам, американските коли са с други стандарти. Аз преди време се бях сблъскал с този проблем. Крушки тогава се намираха с много зор и то по заявка, отнемаше по 2 седмици за доставка, а цената беше колкото 3 нормални крушки. Наскоро мисля , че видях "американски" крушки в Баумакс. Аз навремето ги поръчвах в един магазин за японски авточасти. Дано съм помогнал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Superdude54 1 #5 Отговорено 26 Март, 2013 Аз имам щатско купе 97 година. Заводските крушки са H4. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
steffff 10 #6 Отговорено 27 Март, 2013 Благодаря колеги,явно може да има и двата варианта.А ако са американски стандарт могат ли да се преправят на Н4 и какво е необходимо ако може? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #7 Отговорено 27 Март, 2013 probwai kolega вземи една х4 и пробваи то ще се види дали ставасамият държач на крушката или фасунката е хваната с 2 болчета към рефлектора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
steffff 10 #8 Отговорено 1 Април, 2013 Благодаря колеги.Гледах на самия фар пише HB2,това ли е типа крушка?Видях че съществува такъв тип и на снимките прилича на Н4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #9 Отговорено 1 Април, 2013 http://www.powerbulbs.com/ избираш марката , модела и годината Dipped/Low Beam H4 (472) Main/High BeamHB3 (9005) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове