civicgonemad 60 #1 Публикувано 25 Март, 2013 Хора имам въпросния GSM и разбира се съм попаднал на старата партида с проблемния WiFi. Взел съм го на изплащане и е с 2 години гаранция. И ей тук намерих една стария в която е казано, че ако звънна в представителство на HTC в България ще го подменят с нов от новата партида. HTC One X wifi problem Сега дилемата е дали да го върна от където съм го взел или да взема да се обадя в това представителство? Най-лесно ми е да го дам в магазина и УЖ да ми го оправят. От това най-много ме е страх. Че може да го върнат и да ми кажат, че е наред. От друга страна не се знае и какъв ще е успеха в представителството. Все пак в България живеем. Да допълня, че дефекта е признат от производителя както пише в статията горе. P.S. За сравнение ще дам на брат ми Samsung Galaxy S2 който хваща WiFi през почти 3 стени... А моя... Трябва да си прикача един рутер в джоба и така... P.S.2 Има е ето такова решение но губя и гаранция и всичко. И ме е страх, че ще го счупя. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=_jZ-nelmWAI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy Paco 34 #2 Отговорено 25 Март, 2013 (Редактирано) По-добре в представителството... Аз съм със същият,но съм от тези,които нямат дерт с WiFi-a... Един приятел си го беше оправил по горепосоченият начин..По принцип като го натиснеш в горният десен край на дисплея ти се появява обхвата.. Редактирано 25 Март, 2013 от Crazy Paco Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове