Jump to content
civicgonemad

Дертове с HTC One X

Recommended Posts

Хора имам въпросния GSM и разбира се съм попаднал на старата партида с проблемния WiFi. Взел съм го на изплащане и е с 2 години гаранция. И ей тук намерих една стария в която е казано, че ако звънна в представителство на HTC в България ще го подменят с нов от новата партида. HTC One X wifi problem Сега дилемата е дали да го върна от където съм го взел или да взема да се обадя в това представителство? Най-лесно ми е да го дам в магазина и УЖ да ми го оправят. От това най-много ме е страх. Че може да го върнат и да ми кажат, че е наред. От друга страна не се знае и какъв ще е успеха в представителството. Все пак в България живеем. Да допълня, че дефекта е признат от производителя както пише в статията горе. P.S. За сравнение ще дам на брат ми Samsung Galaxy S2 който хваща WiFi през почти 3 стени... А моя... Трябва да си прикача един рутер в джоба и така... P.S.2 Има е ето такова решение но губя и гаранция и всичко. И ме е страх, че ще го счупя. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=_jZ-nelmWAI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

По-добре в представителството... Аз съм със същият,но съм от тези,които нямат дерт с WiFi-a... Един приятел си го беше оправил по горепосоченият начин..По принцип като го натиснеш в горният десен край на дисплея ти се появява обхвата..

Редактирано от Crazy Paco

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...