gamencerista 53 #1 Публикувано 23 Март, 2013 Колеги в момента колата на загряло положение държи порядъка на 700-800 оборота. Знам че това и е перфектното състояние, но ме тревожи това че когато усиля музиката ( малко над 1000 вата е ) и се получава недостиг на ток. Като задържа газта на около 1500 оборота всичко е окей.Въпроса ми е дали за Сивика ще е добре да го направя на средно положение от 1200-1300 оборота на загрял автомобил, също така очаквам на студено да е около 2000.Какво ще ме посъветвате. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venciiii 3 #2 Отговорено 23 Март, 2013 Сложи голям акумулатор,кондензатор и ако пак го има проблема мисли за по ял генератор .Това с оборотите става, но чак пък толкова да ги вдигаш..... вдигни ги с 50-100 но не и повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #3 Отговорено 23 Март, 2013 Нямам място за голям акумулатор, трябва ми поне 75 амперов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venciiii 3 #4 Отговорено 24 Март, 2013 В багажника има место и за по-голям П.П.Виждал съм хонди с голя акумулатор изместен напред в коша над скоростната кутия, винаги може да се измисли нещо стига да имаш въображение и мерак П.П. То не може музиката до края и к..а в рай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове